Deze week staat Team Toekomst, als trotse partner van de Gelijke Kansen Alliantie (GKA), volop in de schijnwerpers! Als een actieve deelnemer van de GKA werkt Team Toekomst nauw samen met scholen, gemeenten en maatschappelijke partners om kansengelijkheid in het onderwijs te bevorderen, met specifieke aandacht voor thuis, school en de leefomgeving.
 

De Gelijke Kansen Alliantie heeft Team Toekomst geëerd met een inspirerend interview, waarin ze als Best Practice worden genoemd, met een speciale vermelding voor onze aanpak als voorbeeld voor de Brugfunctionaris.
 

LAATSTE KANS SUBSIDIEREGELING BRUGFUNCTIONARIS MET ONDERSTEUNING VAN TEAM TOEKOMST

De deadline voor het aanvragen van de subsidieregeling brugfunctionaris nadert snel! Vraag de subsidie aan t/m vrijdag 16 februari 2024. Maak gebruik van de expertise van Team Toekomst om deze rol succesvol te vervullen en de gemeenschap te versterken.

Hoe wij gezinnen ondersteunen:

  • Jongeren worden begeleid in een 2-jarig traject met nadruk op sociale en emotionele ontwikkeling
  • Ondersteuning van het hele gezin rondom huisvesting, talentontwikkeling en werkgelegenheid
  • De wijk wordt nauw verbonden met jongeren door middel van sport, cultuur en aanvullend onderwijs
  • Streven naar verbetering van schoolresultaten

Hoe wij scholen bijstaan:

  • Versterken van het schoolteam
  • Het creëren van een brug tussen school en wijkpartners

Maak samen met Team Toekomst een positieve impact op de toekomst van jongeren en de gemeenschap! Wil jij dit ook? Voor verdere vragen, neem contact op met Mirjam via 06 27 17 98 84 of stuur een e-mail naar mirjam@teamtoekomst.nl.

☀︎ EEN PARTNER IN HET ZONNETJE …
The Next School

Beter inzicht – beter onderwijs
In een succesvolle samenwerking die al jaren standhoudt, zijn Team Toekomst en The Next School (TNS) buitengewoon dankbaar voor de bijdrage van Marco en zijn team in Rotterdam. Zij hebben ons ondersteund bij het opzetten van systemen en dashboards die de basis vormen van ons succes.
Deze week hebben we ambitieuze plannen gesmeed voor 2024, gericht op het vergroten van inzicht in data. Ons doel is om de oorzaken van kansenongelijkheid nog scherper in beeld te krijgen. Vervolgens werken we met alle betrokken partners aan een oplossing.

JAARVERSLAG 2023

Benieuwd naar de resultaten van Team Toekomst over 2023? In ons jaarverslag in een oogopslag zie je wat we allemaal hebben gedaan. Wat zijn we trots op iedereen!

Het gedetailleerde verslag wordt nog gecommuniceerd. Hou de website in de gaten of volg ons via LinkedIn of Instagram.

NIEUWE TEAMLEDEN

Team Toekomst is weer gegroeid! Ons team heeft nieuwe leden verwelkomd, en we zijn enthousiast over de toevoeging van hun vaardigheden en passie aan ons team.

Michelle Rommy
wijknetwerker

Asmae Hammadi
linkwerker / brugfunctionaris

Chloé Kuppen
pedagoog

Matthew & Sibel
linkwerker / brugfunctionaris

Kristaan van der Gaag
bedrijfsvoering en opschalen

Sanne Hoogeveen
verhalenverteller

WEET JE NOG..?

Herinner je je nog het fantastische filmpje dat Open Rotterdam vorig jaar maakte over Team Toekomst? Bekijk het fragment hier terug:

Wil je de nieuwsbrief in je mail ontvangen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.