Lilia

“Door mijn werk als gebiedscommissielid in Delfshaven weet ik dat er de behoefte is aan het werk van deze mooie stichting. Team Toekomst haalt op een informele manier beperkingen weg, zowel voor ouders als kinderen, zodat we alle talent een plek kunnen geven in onze samenleving!”

Ramazan

“Als vader van 2 tieners en als docent voel ik mij betrokken om kinderen en ouders te ondersteunen. Mijn functie als penningmeester vervul ik met veel enthousiasme en ik ervaar het als zeer zinvol en dankbaar werk. Mijn doel is dan Team Toekomst financieel gezond te houden.”

Barend

“Ik ben leerkracht in BoTu. Een plek waar je met de juiste aandacht echt verschil kunt maken. Een wijk vol prachtige kinderen die soms net een extra duwtje nodig hebben. Ik ben er graag voor hen en hun ouders. Het is fantastisch om samenwerkend meer bij te kunnen dragen aan een kansrijkere toekomst voor ieder kind!”

Henk

“Ik ben blij en trots als bestuurslid van de Stichting Team Toekomst een bijdrage te mogen leveren aan zoiets wezenlijks als het helpen van kinderen die zich in lastige omstandigheden bevinden.”

Jan-Willem

“Jan-Willem wordt gedreven door het bewijzen van de impact van maatschappelijke initiatieven. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van data en analyse en is daarom bij Team Toekomst verantwoordelijk voor het verzamelen en analyseren van de data. Op die manier kunnen we laten zien dat Team Toekomst werkt!”